Kinderboekenweek ”Hallo wereld!”

Van 3 oktober t/m 11oktober werken wij aan de kinderboekenweek bij ons op Prins Maurits.

Het thema is; “Hallo wereld!” Het is een breed thema, het ontmoeten van andere culturen en lezen van verhalen staat centraal. Woensdag 3 oktober vindt de opening plaats. En op woensdag 10 oktober komt er in het kader van ‘de dag van de duurzaamheid’ iemand bij ons op school voorlezen. Op donderdag 11 oktober wordt  over het thema “hallo wereld” door de groepen 1- 8  een tentoonstelling gehouden.

Iedereen, ouders / familie / is dan van harte welkom van 18.30 – 19.30 uur. Door het invullen van quiz vragen, doorloopt u de hele tentoonstelling. Tevens is er voor het invullen van de juiste antwoorden een leuke prijs te winnen. Mocht u zin hebben in een kleine versnapering, neem dan wat klein geld mee.

Dus… komt allen!