Een nieuw schooljaar: aanmelden voor voorbereiding op Eerste Heilige Communie of Vormsel

Gaat uw zoon of dochter naar groep 4 of naar groep 8? Vergeet u dan niet uw kind aan te melden voor de voorbereiding op Eerste Heilige Communie of Vormsel als u graag wilt dat uw kind mee gaat doen. In september start de voorbereiding en we willen graag vóór de zomervakantie alle aanmeldingen binnen hebben. Ook al weet u het nog niet zeker, aanmelden kan altijd. Beter te vroeg dan te laat!

Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het catechesesecretariaat,  (dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 – 12.00 uur) of per e-mail.