Kinderboekenweek in groep 6, 7 en 8

Op woensdag 3 oktober werd de aftrap gegeven voor de Kinderboekenweek 2012, die in het teken staat van ‘Hallo Wereld’. Op donderdag 4 oktober hebben voor groep 7 en 8 de Voorleeskampioenschappen plaatsgevonden. De door de jury uitgeroepen winnaars zijn Dewi, Harm, Sofie en Dorien. Deze dag hebben de groepen 6, 7 en 8 tevens hun podium gegeven, over een rondreis door de wereld.

De hele week hebben de groepen gewerkt aan de Kinderboekenweek. Zo hebben ze diverse knutselopdrachten gemaakt, van het maken van moskeeën en het ontwikkelen van een reisvoertuig tot het samenvatten van  een verhaal in een reeks muurkranten.

Op woensdag 10 oktober kwam Cees van Weeghen – die werkzaam is bij het Milieu Educatie Centrum – voorlezen in groep 7 en 8.